İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Yeşilpınar Mahallesi Çiçeksuyu cd. Karahanlı Sokak No 4 Eyüpsultan İstanbul
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Milli Kültürümüzü evrensel bir bakışla bütünleştirebilen, farklılıkları dikkate alarak kendini ve toplumunu sürekli geliştiren, değişime açık, kendisiyle barışık, sağlıklı güven duygusu ve öz denetimi gelişmiş, ilişkilerinde dürüst ve hoşgörülü, kendisi ve dünya geleceği için sorumluluk almaya hazır bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
*) 2013-2014 yılında bir öğrencimiz yıldız kızlar atletizm İstanbul 4.sü olmuştur. *) 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında bir öğrencimiz Anadolu Yıldızları Karate dalında Türkiye Şampiyonu olmuştur.Ayrıca öğrencilerimiz ; Futsal Eyüp Erkekler Kategorisinde Eyüp 3.sü,küçük kızlar kategorisinde Eyüp 2.si, 40 Hadis Ezber Yarışmasında İstanbul 5.si, Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışmasında Eyüp 1.si ve 3.sü olmuşlardır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Pazartesi : 08.00 - 13.50 Diğer günler : 08.00 - 13.05
İngilizce - Arapça
Ulaşım
EMİNÖNÜNDEN 99Y,47 YENİKAPIDAN 39D VEZNECİLERDEN 39Y OTOGARDAN 39O TAKSİMDEN 49T ŞİŞLİDEN 49Y BAKIRKÖYDEN 94Y
Yerleşim Yeri
EYÜPSULTAN İLÇESİ YEŞİLPINAR MAH. YEŞİLPINAR BÖLGE PARKI VE İSFANBUL (VİALAND) ALIŞVERİŞ MERKEZİNE YAKIN.
İLÇE MERKEZİNE 7-8 KM UZAKLIKTADIR.
FUTBOL,VOLEYBOL,BASKETBOL TURNUVALARI,FUTSAL
TÜBİTAK BİLİM FUARI,İSLAM BİLİM ADAMLARI SERGİSİ
Proje Çalışmaları
EKO OKULLAR PROJESİ, E-TWİNNİNG PROJESİ, ROBOTİK KULÜBÜ ÇALIŞMALARI, HAREZMİ EĞİTİM MODELİ